Skip to content

Skab tryghed i familien med et testamente

Et testamente er ofte et sårbart emne. Det er et ømt punkt, som mange forsøger at undgå, men folk glemmer tit, at det vil gøre det hele meget nemmere for de pårørende og lette processen ihærdigt, hvis der er styr på testamentet på forhånd, når du en dag ikke er her mere. Der kan opstå konflikter, tvivl og ikke mindst ubesvarede spørgsmål blandt de pårørende, hvis testamentet ikke er gennemarbejdet og korrekt. Det er derfor vigtigt, at du tager stilling til de vigtige spørgsmål i forbindelse med dit testamente, så du sikrer dig, at arven bliver fordelt, som du gerne vil have det. Et godt testamente er et dokument, der er gennemarbejdet, hvor der bliver taget stilling til en lang række forskellige forhold samt vigtige spørgsmål. 

Med et testamente har du mest mulig indflydelse på din arvs fordeling, men hvis du ikke opretter et testamente, så er det arveloven, der bestemmer, hvordan arven skal fordeles – og det er ikke nødvendigvis sådan, som du havde tænkt det. Der er derfor en lang række fordele ved at oprette et testamente. 

Skab tryghed i familien

Når testamentet er på plads, så kan det skabe både tryghed og ro i familien og ikke mindst hos dig. Det er derfor en god idé at få en advokat til at kigge på testamentet, så du kan være sikker på, at alt er, som det skal være. Et testamente kan nemlig være kompliceret, og der er mange ting, der skal overvejes, men det kan en advokat hjælpe dig med, så du kan bevare overblikket og undgå faldgruber.  

Der er forskellige forhold, der skal tages hensyn til uanset, om du er gift, alene, har børn eller ikke har børn, og det kan advokaten hjælpe dig igennem. Hos Hviid Advokater A/S får du en advokat, der kan tilbyde dig juridisk rådgivning på højeste niveau til konkurrencedygtige priser. Dette betyder, at du her kan være sikker på, at dit testamente ender ud med at være korrekt. De kan eksempelvis hjælpe dig, hvis du er gift med børn, gift med fællesbørn, er single eller noget helt fjerde.

Hos Hviid Advokater A/S får du en advokat, der forpligter sig til at arbejde loyalt samt inden for principperne åbenhed og gennemsigtighed. Her bliver du aldrig glemt i processen, da Hviid Advokater ved, at det er yderst vigtigt, at du er med hele vejen igennem, når man gennemarbejder et testamente. Dine behov som kunde er altid i centrum.