Skip to content

Parterapeut, Hans Jørgen Juhler, får parforholdet på rette kurs

Parforholdet rummer ofte de dybeste glæder og nogle af de mest mindeværdige stunder i livet. Men i en travl hverdag med arbejde, økonomi, børneopdragelse og huslige pligter kan parforholdet virkelig sættes på prøve af de daglig udfordringer. Er der ikke overskud, tid eller overblik til at adressere de problemer, der kan opstå, kan de udvikle sig til destruktive og ødelæggende samspilsmønstre. Basale behov såsom at føle sig elsket, begæret, værdsat og anerkendt drukner i repetitioner af uhensigtsmæssig adfærd, og i værste fald kan det føre til skilsmisse. De fleste af os indleder et parforhold i håbet om, at det skal vare, og netop derfor frygter vi parforholdsbruddet. I så mange andre aspekter af livet sørger vi for serviceeftersyn, pleje og reparationer, fordi vi ved, at det er en forudsætning for optimal funktion og trivsel. Det kan virkelig anbefales at tildele parforholdet de samme ressourcer, privat og professionelt, for at styrke parforholdet og dermed hele familien. Hans Jørgen Juhler er en uhyre kompetent parterapeut, der i sit terapeutiske virke har fået mange parforhold på sporet igen. Leder du efter en dygtig, indlevende og meget professionel parterapeut, er Hans Jørgen Juhlers parterapi noget for dig.

Destruktivt samspil og dæmoniske danse

I sit terapeutiske arbejde lægger Hans Jørgen Juhler vægt på at finde det, som han kalder de dæmoniske standarddanse. Dvs. han undersøger, hvilke negative samspilsmønstre der medvirker til at underminere et kærligt og anerkendende parforhold. Dernæst skræddersyr han nogle relevante og effektfulde værktøjer, der retter sig mod hvert enkelt pars problematikker og ressourcer. Det terapeutiske arbejde tager tid, men med parterapiens mulighed for at lytte, lære og forstå samt anvende nye redskaber i kommunikation og handlinger, er der gode muligheder for at opnå et rigtig godt resultat. Parterapi er, både på kort og lang sigt, en givtig investering i parforholdet, og den kan sætte en stopper for og forebygge langvarige perioder med frustration og sårede følelser.

Praksis og pris

Hvis ovennævnte har vakt din nysgerrighed, bør du besøge Parterapi.info. På sitet kan du se en meget informativ video med Han Jørgen Juhler, læse hans kvalificerede cv samt læse om hans tilgang til parterapi. Hans Jørgen Juhler tilbyder i øvrigt en gratis forsamtale på 30 minutter, hvor du og din partner kan vurdere, hvorvidt terapien er noget for jer. Vælger I at indlede et egentligt terapiforløb, koster 60 minutters parterapi 1200,- kr., og 75 minutter koster 1500,- kr. Det er en investering, der kan redde jeres parforhold. Det kan anbefales.