Køb e-cigaretter online

19 marts 2017
Amalie

 Clubismoke.dk/ er forhandler af elektroniske cigaretter til alle målgrupper. Uanset, om man er fast dampryger, eller er ved at gøre overgangen fra tobakscigaretter til e-cigaretter, forhandler Club iSmoke et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og pakkeløsninger med forskellige nikotinstyrker. 

Club iSmoke sælger e-cigaretter, som er certificeret af Sundhedsstyrelsen. Dette er kundens garanti for legimitet og ikke mindst kvalitet, ligesom det er en sikkerhed for kunden, at produkterne udsættes for gennemgående kvalitetstests inden de sættes til salg. Club iSmoke accepterer dog, at produkterne trods denne gennemgående testprocess har en meget lille fejlmargin på omkring to procent. Derfor er det også en selvfølge, at man får leveret erstatningsprodukter lynhurtigt, med afsendelse samme dag, som Club iSmoke bliver gjort opmærksom på problemet. 

Club iSmoke flytter handlen af kvalitetsprodukter til nettet frem for en traditionel, fysisk butik. På denne måde kan man hurtigt og let bestille produkterne hjemmefra, hvor man har den nødvendige tid til at vælge det rigtige produkt og eventuelt læse sig igennem Club iSmokes guides til hjælp af valget, hvorefter man kan få produkterne sendt lige til hoveddøren med det samme. På trods af sidens mange certificeringer er det en prioritet for Club iSmoke, at deres kunder føler sig fuldt ud sikre i den online handel. Derfor kan man både betale gennem en klassisk kreditkortbetalingsmetode, eller vælge at benytte sig af PayPal, som er en internationalt anerkendt og benyttet sikkerhedsgaranti for online-shoppere. 

Vælger man at melde sig ind i Club iSmoke’s kundeklub, hvor man kan optjene rabatter og gøre købene hurtigere, er der heller ingen grund til at bekymre sig om beskyttelse af personlige detaljer. Kortoplysninger med mere gemmes ikke af Club iSmoke, da selve transaktioner udelukkende går igennem de certificerede netbetalingsservicer, og ikke selve Club iSmoke’s hjemmeside. De basale og ikke-personfølsomme oplysninger, man bruger til oprettelsen af profilen, videregives derudover aldrig til tredjeparter, men gemmes kun til at gøre gentagne køb på siden hurtigere at overstå for kunden selv. 

Trods webshop-formatet er det lokale team bag den succesfulde forretning altid til at få fat på. God og pålidelig kundeservice er en af Club iSmokes mærkesager, og derfor er det også klart, at de ansatte har gjort sig bekendte med produkterne, så de på bedst mulige måde kan vejlede og svare på ethvert tænkeligt spørgsmål. Overordnet set gør Club iSmoke alt for, at oplevelsen for kunden bliver god, og at selve slutresultatet – nemlig en eller flere af Club iSmoke’s e-cigaret-produkter – heller ikke skuffer, når det når frem med posten. 

 

 

 

Flere nyheder