Skip to content

Italiener.dk – Hvis du vil vide mere om Italien

Nu og da kan man bare tabe sit hjerte til et land. Noget rammer plet og vækker genklang, og man vil føle sig draget mod det pågældende land gang på gang. Har du det sådan med Italien? Eller længes du efter et førstegangsbesøg i det forunderlige middelhavsland? I begge tilfælde vil du have stor glæde af Italiener.dk. Denne hjemmeside er spækket med artikler om de talrige og ikke mindst fascinerende aspekter af Italien. Det er virkelig en appetitvækker, der tillige henviser til relevante links, hvis du fx planlægger en rejse til landet.

Italiensk mad og mode

Når tanken falder på Italien, løber tænderne i vand. Det minder Italiener.dk om – med sanselige beskrivelser af pastasalat, lasagne, pizza og tiramisu og links til opskrifterne. Den æstetiske sans glædes også, når der skrives om italiensk design som Dolce & Gabbana, Armani og Gucci. En ferie i den italienske modehovedstad, Milano, virker forjættende, og der er heldigvis oplysninger om den charmerende by på hjemmesiden. Italien er også kendt for lækre sko, og selvfølgelig er der et link til fx Gard Italia. Man kan tilbringe virkelig gode og lærerige stunder med læsningen af indlæggene på http://italiener.dk/ samt webshopping på de tilhørende links.  

Italiensk natur og kultur 

Under bl.a. punktet “Ferie i Italien” kan du finde omtale af den smukke natur ved Gardasøen og muligheden for at campere der. Du kan også læse om blomsterkysten, der strækker sig fra Genova mod Sydfrankrig. Om de meget populære skiferier i Italiens alpine landsbyer kan du tillige finde værdifuld information. Der er gode grunde til at bevæge sig ud i den italienske natur, hvorfor en blogger bl.a. skriver om vandreruter i landskabet. Men Italien er langt fra “bare” skøn natur og et fantastisk klima. Landet bugner også af kultur og historie, og byer som Venedig, Rom og Napoli kan man selvfølgelig også læse om. Det fyldige site er vældig oplysende, uanset hvilket emne der interesserer dig.

Italien skal opleves

Italien skal ganske enkelt opleves. Lad Italiener.dk være din guide til forberedelsen af en Italiensrejse. Om det skal være en kør-selv-ferie, en campingtur eller en storbyrejse med Sunweb. Det er ikke afgørende, for der er viden om samtlige ferieformer på Italiener.dk. Research først, og bestil så drømmerejsen. – Og husk, at med italiener.dk kan du altid lave en italiensk middag som optakt til en berigende rejse i det generøse og spændende land. Du ønskes forrygende stunder med italiensk mad, mode, natur og kultur.