Skip to content

Få tips til kaloriefattig mad via Slankemor.dk

Elsker du også at blive inspireret til at lave lækkert mad, der samtidig er kaloriefattigt? Så er bloggen Slankemor.dk helt sikkert noget for dig. Her får du masser af god tips til, hvordan du let kan lave sund, god og slank mad.

Der kommer løbende nye indlæg på bloggen. Et af de seneste indlæg handler om hvordan du kan blive slank med sukrin. Sukrin er et alternativt sødemiddel, der kan bruge frem for sukker. produktet indeholder nul kalorier, så dit blodsukker ikke påvirket.

Helt basalt kan man anvende sukrin alle de steder, hvor du normalt bruger sukker eller farin. Dette kan være i både the og kaffe, men eksempelvis også til dit morgenmadsprodukt, men faktisk også til desserter og kager. Desuden er sukrin meget venlig for dine tænder. Og så smager det faktisk og ser ud som sukker. produktet er af naturlig oprindelse. Det bliver fremstillet ved en naturlig gæringsproces, hvor man bruger druesukker som råstof. Faktisk er der tale om samme metode, som når man laver vin og ost. Sukrin indeholder 100 procent erythritol, som er et sødestof af naturlig oprindelse.

Og det er let at anskaffe sig sukrin. Produktet kan købes i de fleste specialforretninger, men det største udvalg findes i en række webbutikker., hvor det ofte findes i forskellige udgaver. Eksempelvis findes en type med navnet sukrin+, hvor der er iblandet stevia, der i forvejen er kendt for at være verdens sødeste plante og som blandt andet i mange år har været anvendt til behandlingen af sukkersyge diabetes patienter ved hjælp fra det virksomme stof steviosid, som overhovedet ingen bivirkninger har.

Men du kan naturligvis læse andre spændende indlæg om hvordan du kan slanke dig via Slankemor.dk. Du kan eksempelvis læse om hvordan du undgår klassiske køleskabsfejl. Alle er vel enige om at et lugtende køleskab ikke er særligt appetitligt og ikke indbyder til at man spiser de sunde produkter, som det forhåbentlig indeholder. Det helt basale råd er at løbende rengøre afrimningsskålen bag køleskabet. Det er typisk herfra at lugten opstår.

Men du kan også læse om stenalderkost, der for et par år tilbage var den hotteste slankekur, men som fortsat med fordel kan anvendes. Du kan læse om, hvordan du laver en lækker tunmouse, et spændende indlæg om hvordan du helt generelt lettest laver helsekost der gavner kroppen. Men også meget mere. Slankemor.dk er stedet, hvor du bliver inspireret til at leve mere sundt. Det er bare at klikke ind på http://slankemor.dk/tag/slankemad/.