Campingferie er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker

05 december 2019
Emilie Jacobsen
Campingferie er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker

Er du meget socialt anlagt, er det en god ide for dig, at du overvejer at tage på en campingferie. Det giver dig nemlig mulighed for at møde en masse nye mennesker. På en campingplads kommer alle hinanden ved, og hvis du er åben, vil du derfor hurtigt få nye venner. Det er derfor en virkelig hyggelig måde at holde ferie på, der blandt andet adskiller sig meget fra at være i sommerhus. I sommerhuset passer du typisk dig selv og holder dig inde på din egen grund. På campingferien er det helt normalt, at du kommer forbi hos naboen og får en kop kaffe. 

Der findes mange forskellige campingpladser rundt om i Danmark. Har du ikke en fast plads, som du kommer på hvert år, er det en god ide for dig, at du overvejer at besøge nogle forskellige. En af dem, som det kan være en god ide for dig at se nærmere på er Camping og Familiepark West

Når du tager på campingferie, er der også rigtig god mulighed for, at dine børn kan få nye venner. Der er nemlig ofte rigtig mange faciliteter for børn. Dermed kan de nemt møde andre, når de leger med dem på legepladsen, bader med dem i poolen og spiller med dem på boldbanen. Mange forældre har nærmest fornemmelsen af, at de kun ser deres børn til måltiderne på en campingferie, fordi der sker så meget forskelligt. 

Nu lyder det som, at I slet ikke får nogen tid sammen som familie, når I tager på campingferie. Der er bestemt mulighed for, at I får tid sammen. I kan for eksempel tage på turen sammen i nærområdet, tage på stranden eller aftale, at I har en dag sammen ved poolen. Dermed er der masser af afslappende aktiviteter, I kan foretage jer sammen. 

Få mere inspiration på https://travelguiden.dk/