Sundere livsstil med liv-sundhed.dk

05 december 2019
Astrid Pedersen
Sundere livsstil med liv-sundhed.dk

Det er vigtigt, at vi som mennesker passer godt på os selv i det daglige – fysisk såvel som psykisk. Den daglige selv-pleje kan dog godt have en tendens til at glide lidt i baggrunden, når hverdagen fyldes op med pligter og gøremål, som ikke kan udsættes.

For eksempel er der mange, som udskyder deres tandlæge besøg i det uendelige, eller ignorerer kroppens tegn på problemer, som kræver opmærksomhed. Og derfor vil i tusindvis af danskere hver eneste måned lade sig sygemelde med stress, udvikler en alvorlig tand lidelse, eller på anden måde bliver ramt af sygdom, som kunne være undgået, hvis blot de havde taget kroppens signaler alvorligt og kvitteret med lidt egen omsorg.

På bloggen liv-sundhed.dk kan du få råd og vejledning i forhold til hvorledes du passer på dig selv i det daglige – og hvor du går hen med de forskellige problematikker.

Find den rette terapi med hjælp fra liv-sundhed.dk

På liv-sundhed.dk kan du blandt andet læse om forskellige former for terapi, som kan hjælpe dig med at håndtere dine psykiske og mentale problematikker, og dermed mestre din egen livsverden. Det er meget vigtigt, at du – såfremt du er eller har været ramt af farlig, kronisk stress – gennemgår et healende og forløsende terapi forløb, som kan give dig de rette redskaber til at komme videre i tilværelsen.

liv-sundhed.dk/behandling-af-krop-og-sind-med-kompetent-terapi/ kan du læse om hvorledes en kombination af psykoterapi og kropsterapi kan give dig øget krops bevidsthed og hjælpe dig med at frigive den energi, du har brug for.

Vælg den rette tandlæge

Kommer du alt for sjældent til tandlæge, kan det skyldes, at du endnu ikke har fundet den rette behandler. På liv-sundhed.dk kan du finde flere artikler omhandlende de bedste tandlæger i Danmark, og hvad de kan tilbyde. Du kan læse mere på liv-sundhed.dk/