Lev sundt med en anti inflammatorisk livsstil

11 december 2019
Astrid Pedersen
Lev sundt med en anti inflammatorisk livsstil

Måske kender du til begrebet inflammation. Inflammation er en form for betændelses tilstand i kroppen, som fremkommer når dit immunforsvar går til angreb på kroppens egne celler. I en tid, hvor mange af vore fødevarer er raffinerede og forarbejdede, får vi ikke nødvendigvis de næringsstoffer, som er nødvendige for at opretholde kroppens funktioner. Samtidig vil kunstige tilsætningsstoffer i maden forværre inflammationen, så vi ender med at blive syge i krop og sind.

Hvorfor investere i kostvejledning?

Hvis du vil undgå at få så mange kunstige stoffer ind i dit system, kan du med hjælp fra en kostvejleder få gode råd til hvorlees du sammensætter nærende og sunde måltider fra friske råvarer. Du kan læse mere om kostvejledning på sundesteliv.dk/faa-mere-energi-i-hverdagen-med-hjaelp-fra-en-kostvejleder

Hvad kan jeg vinde ved zoneterapi?

Når du lægger dig på briksen hos en dygtig og erfaren zoneterapeut, vil du først og fremmest blive undersøgt og udspurgt omkring din sygdomshistorie og dine oplevelser med smerter eller andre ubehagelige tilstande i kroppen – for eksempel allergi. Din zoneterapeut vil tilrettelægge behandlings forløbet efter dine behov – der er ingen one size fits all løsninger inden for zoneterapi.

Zoneterapi er især effektiv inden for behandling af betændelses eller inflammations tilstande, som manifesterer sig gennem nedsat funktion i vitale organer, smerter i muskler og led, permanent træthed og følelse af udbrændthed, samt måske endog gigt eller irritabel tyktarm. Denne inflammations tilstand kan for eksempel være opstået i forbindelse med svær, kronisk stress, og kan på længere sigt udrette utrolige skader på såvel de kropslige som de mentale og kognitive funktioner.

Med zoneterapi kan du opnå at få sat gang i kroppens egen helings proces, så at de farlige giftstoffer kan blive udskilt og blive rask på ny. Rigtig mange zoneterapi patienter beretter om lindring og bedring allerede efter første session. Du kan blive klogere på zoneterapi på sundesteliv.dk/slip-stress-med-zoneterapi

Du kan få flere tips til en sundere livsstil på sundesteliv.dk