Kropsbehandlinger for en sundere livsstil

11 December 2019
Astrid Pedersen
Kropsbehandlinger for en sundere livsstil

Mange mennesker forbinder sundhed med et aktivt liv, hvor man dyrker megen hård motion og spiser mange grøntsager. Men sundhed er ikke nødvendigvis lig med selvpineri. Kroppen bliver ligeledes heller ikke nødvendigvis fri fra smerter og skavanker af at blive udsat for daglig træning og en nøje tilrettelagt kostplan.

Selv de dygtigste professionelle idræts udøvere har brug for hjælp udefra til at holde kroppen ved lige. Og din krop bliver under ingen omstændigheder mere sund af at du piner den og stiller høje krav til den uden samtidig at give den den nødvendige opmærksomhed.

Besøg en kiropraktor, hvis du har problemer med ryggen eller bevæge apparatet

Visse dårligdomme kan nemlig ikke bare trænes væk, uanset hvor hårdt du prøver, træner du for hårdt kan du tvært imod risikere at forværre tilstande så som skæv bækkenstilling, som er årsag til mange tilfælde af scoliose, kronisk hovedpine og ”hold i nakken”. Du bør være opmærksom på disse symptomer – hvis de optræder jævnligt, skal du søge hjælp hos en kiropraktor.

En kiropraktor kan ved hjælp af manipulation rette op på dine skævheder, således at du undgår at bruge kroppen forkert og dermed belaste msukler og led uhensigtsmæssigt. Du kan læse mere om behandling hos kiropraktor på sundestestil.dk/faa-den-bedste-behandling-hos-din-lokale-kiropraktor

Kom i kontakt med din krop hos en kropsterapeut

Kropsterapi er for dig, som i alt for lang tid har stresset din krop med hård belastning uden at lytte til dens signaler og advarsler. På et tidspunkt siger kroppen stop – og så bliver du nødt til at begynde helt forfra. Hos en kropsterapeut kan du arbejde med dit forhold til din krop, og således genetablere forbindelsen mellem kroppen, sindet, og dine bevidste tanker. Du kan få mere information om kropsterapi på sundestestil.dk/mere-ro-i-krop-og-sind-med-kropsterapi

Du kan finde flere kropsbehandlinger og terapeutiske behandlinger for krop og sjæl på sundestestil.dk