Find den bedste hjælp til balance i din livsstil

11 december 2019
Astrid Pedersen
Find den bedste hjælp til balance i din livsstil

En livsstil i balance er en sund livsstil. Det betyder ikke, at du og din familie skal gå rundt og ligne – eller føle jer som – et solbeskinnet glansbillede hver eneste dag året rundt. Alle mennesker og alle familier oplever knaster og bump i vejen. Men for nogle individer eller familier er disse bump så voldsomme, at de nærmere har karakteristik af bjergkæder end af muldvarpe skud. Og så har man brug for hjælp, hvis man skal overkomme dem.

Tænk mental helse ind i din livsstil

Uanset om du er single, og døjer med ar fra fortidens hårde kampe, eller om du er forælder i en familie, som stedse slås med en dysfunktion, er der hjælp at hente hos dygtige fagfolk. Du kan for eksempel opsøge en psykoterapeut eller en autoriseret psykolog med speciale inden for det, du og din eventuelle familie går og tumler med.

Hvad end det drejer sig om en depression, en spise forstyrrelse, eftervirkninger af langvarig, kronisk stress eller måske endda en angst lidelse, vil en behandler med ekspertise inden for de benævnte felter kunne være til stor hjælp.

Få hjælp til den samspilsramte familie hos en dygtig familie terapeut

Er dine familie bånd ved at være tyndslidte – og er det lige akkurat, at du kan holde sammen på dig selv og på familiens medlemmer? Så kan du med fordel søge hjælp hos en familie terapeut. En familie terapeut er typisk en psykoterapeut eller en psykolog, som har specialiseret sig i de dynamikker, som opstår i familier. Du kan læse mere om familie terapi på sundesteblog.dk/psykolog-hjaelp-til-samspils-ramte-familier/

Lad en psykoterapeut hjælpe dig ud af stress og angst

Stress og angst er nært beslægtede lidelser, som kræver behandling, hvis de skal overkommes. På sundesteblog.dk/faa-professionel-hjaelp-til-at-overkomme-stress kan du læse mere om hvorledes en psykoterapeut kan hjælpe dig med at håndtere dine stress symptomer. Du kan få flere tips til den ligevægtige livsstil på sundesteblog.dk