Vejledning til – og udførelse af – erhvervsflytning ved professionelle flyttefirmaer

27 august 2018
Astrid Pedersen
Vejledning til - og udførelse af - erhvervsflytning ved professionelle flyttefirmaer

Når kontoret skal flyttes fra en lokation til en anden – for eksempel på grund af vokseværk i firmaet, sammenlægning af virksomheder eller udsplitning af afdelinger – er det en rigtig god idé at få professionel hjælp til selve flytteprocessen. Erhvervsflytning er nemlig ikke direkte at sammenligne med flytning af effekter fra et privat hjem. For det første er det de ansattes arbejdsredskaber, som skal flyttes – arbejdsstationer, det vil sige, computere, kontorstole og borde – skal flyttes, uden at det går nævneværdigt ud af over firmaets produktivitet.

Derfor er det vigtigt at planlægge flytning af kontor interiør således, at det for eksempel falder sammen med medarbejderens ferie. Alternativt kan man forsyne medarbejderen med en hjemmearbejdsplads. Under alle omstændigheder er det vigtigt at sikre, at flytningen foregår så gnidningsfrit som muligt – nedtagning af udstyret samt udpakning og opsætning det nye sted må ikke tage for lang tid. Dette betyder, at al udstyr, som skal flyttes, skal mærkes effektivt og tydeligt op, så det hurtigt kan monteres og installeres på de nye kontor.

Erhvervsflytning – skånsom og forsigtig flytning af dit hardware

Ud over medarbejdernes desktop computere, skærme og laptops, er der i en virksomhed ofte meget andet edb udstyr, som skal flyttes – for eksempel servere og tilbehør til wifi. Det er vigtigt, at denne form for hardware ikke går i stykker under transport – og derfor vil flyttefirmaer med speciale inden for erhvervsflytning være særligt opmærksomme på, at denne type udstyr transporteres så skånsomt som muligt. Et flyttefirma, som har erfaring med erhvervsflytning, har samtidig 100% styr på vigtigheden af at mærke udstyret tydeligt, således at det kan sættes korrekt sammen igen – hurtigt og effektivt.

Få styr på hele din erhvervsflytning med et professionelt flyttefirma

Når du kontakter et flyttefirma, som ved noget om erhvervsflytning – for eksempel Nordflyt.dk – er du garanteret en yderst kompetent vejledning og behandling fra start til slut. Du vil få mulighed for at få en projektleder, som kan styre hele processen – og du kan eventuelt vælge at få dit kontor flyttet over weekenden, for at undgå spildt arbejdstid og tabt fortjeneste. Nordflyt.dk stiller alle professionelle flytte redskaber til rådighed plus en stor vognpark, så alting kan blive flyttet på én gang – hurtigt og sikkert. Og flytning ved Nordflyt.dk er naturligvis fuldt forsikret, så du ikke risikerer at lide økonomisk tab. Du er, med andre ord . I trygge hænder hos det professionelle danske flyttefirma Nordflyt.dk

Bliv logere på flyttefirmaer erhverv på nordflyt.dk