Tre ting du skal overveje, når du skal vælge vikarbureau

07 februar 2022
Emilie Jacobsen

advertorial

Er du på jagt efter et vikarbureau, der kan hjælpe dig med at hyre vikarer ind, når du har brug for ekstra arbejdskraft, er du sikkert interesseret i at finde det, der giver mest mening for dig at arbejde sammen med. Men hvad skal du lige lægge vægt på i det tilfælde? Det kommer vi ind på her. 

1. Pris

Først og fremmest spiller vikarservice priser selvfølgelig en rolle, når du skal vælge et vikarbureau. Det er jo ikke lige meget, hvor meget du kommer til at betale for dine vikarer. Prisen på vikarerne afhænger selvfølgelig altid af, hvilken uddannelse de har, hvor meget erfaring de har, og hvor om de har særlige kvalifikationer i forhold til jobbet.

Det vil derfor aldrig være muligt for et vikarbureau at give dig en pris, før de har hørt, hvad dine behov er. Ved at oplyse dine behov kan du dog få et tilbud, og du kan dermed finde ud af, om det er det rette bureau for dig at arbejde sammen med. 

vikarservice priser

2. Branchespecifikt 

Når du skal vælge et vikarbureau, er det altid en god ide, at du vælger et branchespecifikt bureau. Hvis du leder efter et vikarbureau med vikarer inden for produktion, lager, nedrivning eller byggeri, kan du for eksempel se nærmere på dkvikarservice.dk. Det er nemlig de brancher, som de har specialiseret sig i. De er i øvrigt et bureau, der kan skaffe vikarer i hele landet. 

3. Screening

En af de vigtigste fordele ved at vælge et branchespecifikt bureau er, at de kan sørge for at stå for en grundig screening af vikarerne. De har helt styr på, hvad du har brug for inden for din branche, og de kan derfor sikre, at det er nogle dygtige og kompetente vikarer, der kommer ud til dig. Dermed kan de jo deltage i arbejdet på lige fod med de andre fra deres allerførste arbejdstime.