Skip to content

Tre gode råd til at få ekstra plads i den lille lejlighed

Når du bor i en lille lejlighed, kan det være svært at få plads til det hele. Der er mange ting og mange funktioner, du gerne vi have i din lejlighed, som optager en masse plads. Det er derfor vigtigt, at du indretter din lejlighed, så den giver dig flest muligheder. Vi kommer her med tre gode råd til at få ekstra plads. 

1. Køb en sovesofa med chaiselong

Noget af det, der virkelig fylder meget i en lille lejlighed er at have både en seng og en sofa. Det er dog også nogle funktioner, som det er ærgerligt at skulle undvære. For at få mere plads kan det dog være en god ide, at du køber en sovesofa med chaiselong. Så kan du bruge den til sofa om dagen og seng om natten. Det kan for eksempel være dem fra zonexlnt.dk, der både er gode at sidde i og at sove på.  

2. Møbler med ekstra opbevaring

Mange møbler laves i dag, så der er mulighed for ekstra opbevaring. Det kan for eksempel være sofabordet, hvor der er en hylde nedenunder. Den gør det muligt at opbevare aviser og blade der. Eller at have nogle kurve, hvor du kan opbevare forskellige ting. Der findes også mange spiseborde med skuffer i, så du for eksempel kan have servietter og andre relevante ting til at ligge der. 

3. Hav møbler der kan klappes sammen

En tredje mulighed er, at du har møbler, der kan klappes sammen. Det kan for eksempel være et lille klapbord ude i køkkenet, der kan slås op, når du skal spise, men som kan klappes sammen, når du skal lave mad eller har andre ærinder i køkkenet. Du kan også vælge at have klapstole at sidde på. Du kan for eksempel have en krog på væggen, som du kan hænge dem på, når du ikke bruger dem.