Slå jer sammen om et fadølsanlæg til foreningen

22 June 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig er det hyggeligt at have egen hjemmebar, hvor man har et godt fadølsanlæg, så man ikke skal nøjes med kedelige dåse- eller glasøl, som man skal ind i hjemmet at hente eller ud i skuret, hvor de så er blevet lunkne.

Men det er stort set også en slatten fornøjelse, hvis man skal sidde alene for sig selv og nyde de fadøl fra fadølsanlægget derhjemme alene for det meste.

Godt nok kan naboerne kigge forbi, og der er da også nogle venner, der har tid i weekenden, men ofte skal det planlægges i god tid – og de store fester med mange venner skal virkelig planlægges i god tid, hvorfor de ikke finder sted så tit.

Derfor ville det være lidt lettere, hvis man nu havde det fadølsanlæg stående et sted, hvor man alligevel tit mødes, så man kunne være mange om at nyde fadøl samtidig.

Vær flere om at betale det fadølsanlæg

Sådan et sted kunne jo være i den forening, man er medlem af, som kunne være et sted, hvor man går op i gamle biler og har et værksted til at stille anlægget op, eller man har en bogklub eller et sted, hvor man mødes og hører musik.

Der kan være mange ting, man mødes om, men det smarte er, at man mødes tit her, og man er mange samlet.

Så man kunne jo blive enige om, at det kunne være rart at slutte møderne i foreningen af med fadøl, eller at man bare kunne gå og drikke fadøl i løbet af mødet.

Derfor kunne man slå sig sammen om at købe sådan et fødalsanlæg.

Det koster ikke så meget i sig selv, men når man er flere om det, så bliver det jo endnu billigere: https://www.torstein.dk/fadolsanlaeg-78 

Så kan man skiftes om, hvem der skal bestemme, hvad der skal være af fustager, sluttet til anlægget.