Skip to content

Skøn wellness i Aalborg

Trænger du til at komme ned i gear, træde ud af kulden et øjeblik, og bare lade alle muskler slappe helt, helt af?

En wellness-stund kan gøre en kæmpe forskel i hverdagen. Når du tillader dig selv at give slip et øjeblik, opbygges overskuddet til, og overblikket over, de udfordringer og pligter der skal løses i hverdagen.

I Aalborg ligger Esthetique Hudpleje, en skønhedsklinik der kan hjælpe dig med at blive godt og grundigt ‘wellnesset’ – her: http://www.esthetique-hudpleje.dk/62-voksbehandlinger/11-wellness-pakker
Den nordjyske klinik tilbyder en lang række forskellige behandlinger og produkter til krop og ansigt. 

Med udgangspunkt i at vi alle er forskellige, er der flere forskellige måder at komme ned i gear på hos Esthetique Hudpleje. Vælg blandt andet mellem forskellige ansigtsbehandlinger udført af en autoriseret og kosmetolog og hudterapeut, alt efter din individuelle hudtype.

Der tilbydes også fiskespa til trætte fødder med hård hud. Det er en sjov og utroligt afslappende oplevelse at lade naturen selv, de små doktorfisk, gøre sine fødder friske og superbløde igen.

Hårfjerning med voksbehandling, massage og forskellige wellnesspakker findes også i klinikken hos Esthetique Hudpleje.

Et team af professionelle og veluddannede medarbejdere er klar til at give dig en personlig og behagelig oplevelse, din hud og krop vil takke dig for.
De ved at personlig fremtoning og pleje er meget vigtigt for mange mennesker, og på kort tid kan de hjælpe dig med at opretholde en sund glød, fordi din krop og hud bliver passet godt på. 
Selvforkælelse gør meget for vores fremtoning, og derfor tilbyder Esthetique Hudpleje så mange forskellige behandlinger. Uanset om du har kort tid eller en halv dag til at forkæle dig selv, er der en behandling der passer til de behov, du har.

Klinikken Esthetique Hudpleje sætter professionalisme og kvalitet utroligt højt, både i udførelsen af behandlingerne og gennem de produkter de bruger, blandt andet i samarbejde med MEDEX – Bio Science Cosmetics og CND Shellac.

Men samtidig kan wellness og selvforkælelse jo hurtigt blive en dyr affære, som mange vælger fra i deres hverdag. Esthetique Hudplejes priser er meget rimelige og holdt på et niveau, så en wellnessoplevelse ikke kun behøver at være en særlig luksusting, men kan implementeres i hverdagen.

Klinikken findes på Østerbro 53 i stuen i centrum af Aalborg og kan også følges på Facebook, hvor der er billeder af klinikken, et overblik over nogle af deres skønhedsprodukter og anmeldelser fra kunder, der allerede har fået en wellnessoplevelse hos Esthetique Hudpleje.