Sådan finder du en maler

19 oktober 2021
Steffen Petersen

editorial

At vælge et malerfirma, er nogle gange en besværlig opgave. Man skal helst finde en, som man kan stole på, og som på samme tid ikke koster det hvide ud af øjnene. For at du kan undgå at blive fuppet, har vi sammenfattet denne tekst, med tre råd til at vælge den rigtige maler.

Få priser fra mere end et malere

Det anbefales, at du oftest indhenter flere end et enkelt tilbud på den byggeopgave, som du vil have klaret. Det giver dig bedre mulighed for at: 1) kunne sammenholde prisen, som malerfirmaet tilbyder, samt: 2) tage en beslutning ud fra kriterier som: deres rygte, og hvor meget tid der skal bruges på projektet. Så risikerer du ikke at komme til at betale mere for en opgave, som andre håndværkere kunne have klaret til en billigere pris og bedre service. 

Kan opgaven laves nu?

Hvis det er uden for sæson, skal man overveje om du bør bestille et håndværkerfirma til din opgave. en virksomhed kan løse størstedelen af alle problemer, mens andre typer nødvendiggør en specialuddannet håndværker. Det er spild af din tid, at du aftaler en tid med en en håndværker til at ordne din facade, hvis vejrudsigten melder om en storm med voldsom nedbør. I nogle perioder af året, har håndværkerfirmaerne mindre travlt end normalt. Her kan man være på forkant ved at programlægge dit projekt efter, hvornår der er mindre rift om malervirksomheder.

Hvad er inkluderet i buddet på projektet?

Når man har modtaget de forskellige tilbud og gennemgår dem, skal du være specielt OBS på hvad de specifikt indeholder. Her er det muligt at få detaljeret viden om, hvor høje udgifterne er til de forskellige materialer er, lønniveauet, samt hvad for noget værktøj der er brug for. du kan bruge ventetiden til at få uddybet visse sektioner i tilbuddet, som du ikke forstår . det kan være grunden til at materialerne har forskellige priser, de forskellige steder.