Sådan finder du en god revisor

23 januar 2022
Steffen Pedersen

editorial

Hvis du er en virksomhedsejer, så kommer der muligvis et tidspunkt, hvor du skal bruge en revisor. En revisor hjælper dig med alt det finansielle, og holder styr på alle dine udgifter og regnskab, så der ikke sker nogle fejl. Det kan godt være en vanskelig opgave at sidde med selv, så derfor er det oplagt at finde en dygtig revisor. Læs med i dette indlæg, og find ud af, hvad du skal gøre, når du skal finde en revisor.

 

1. Læs anmeldelser

Det er altid vigtigt, at du læser nogle anmeldelser først, før du tager den første og bedste revisor. Der er nemlig en masse at vælge imellem, så derfor kan anmeldelser hjælpe dig godt på vej mod en dygtig revisor. Når du læser anmeldelserne, så skal du være særlig opmærksom på, hvilke kompetencer revisoren har. Hvilke opgaver har han/hun siddet med før, og er der områder, de har siddet med, som de er særligt dygtige til? Læs et par stykker, før du tager en beslutning.

 

2. Få anbefalinger

Hvis du helst ikke vil betro dig til online anmeldelser, så kan du også forhøre dig blandt dit netværk. Det er også en mulighed, fordi så er du sikret imod, at du ikke får en revisor, der ikke kan udføre sit arbejde ordentligt. Måske der er nogle andre i din omgangskreds, der bruger en revisor, der er freelancer, og som hjælper flere virksomheder. Uanset hvad, så er anbefalinger gode at få, hvis du gerne vil finde en dygtig revisor.

 

3. Brug internettet

Du kan bruge internettet til at finde potentielle revisorer. Her kan du bl.a. finde ud af, om der er nogle tæt på dig. Det kan du gøre ved at søge på Google, hvor du inddrager den by, som du bor i, i din søgning. Du kan f.eks. skrive sådan “Revisor i Viborg”. Så vil Google finde de revisorer, der er i Viborg frem til dig. Det er godt med en lokal revisor, så han/hun kan komme hurtigt frem til dig, hvis I skal snakke om dit regnskab.