Rejser med van kan foregå mange steder i verden

05 december 2019
Emilie Jacobsen
Rejser med van kan foregå mange steder i verden

Drømmer du om at have ultimativ frihed, når du rejser, er det en god ide for dig, at du anskaffer en van. Det er med til at gøre, at du kan køre derhen, hvor du vil. Når du ikke vil køre længere, kan du parkere bilen og lægge dig til at sove. Nemmere kan det næsten ikke blive for dig at rejse.

Mange forbinder det at rejse i en van med at være på roadtrip i USA, Australien eller New Zealand. Det er da også rigtigt, at der findes mange virkelig gode ruter i de områder. Men en van er langt fra kun noget, som du kan køre rundt i, når du er langt væk fra Danmark. Du kan nemlig også sagtens køre rundt i den herhjemme i Danmark eller i Europa. Det gør det endnu nemmere for dig at komme af sted, når du gerne vil. 

For eksempel er Island et oplagt sted for dig at tage hen, hvis du gerne vil holde ferie i en van. Har du ikke selv en, som du kan tage med færgen til Island, kan du nemt leje en deroppe. Reglerne for, hvilke biler du må sove i, er nemlig anderledes i Island. Derfor har du mulighed for at leje et hav af forskellige vans. Dermed kan du nemt finde en, der passer til dit behov. Det er lige fra små biler, hvor der kun er plads til en dobbeltseng bagi, til store autocampere. 

Når du kører i Island og andre steder i Europa, skal du dog være opmærksom på, at det ikke er alle steder, at du bare må parkere og overnatte. Langt de fleste steder er det et krav, at du tjekker ind på en campingplads. Når du ikke gider at køre længere, skal du altså lede efter den nærmeste campingplads, hvor du kan tage ind og sove. 

Få mere inspiration på https://ferie-tips.dk/