Prag er fantastisk til en kortere rejse

09 December 2019
Emilie Jacobsen
Prag er fantastisk til en kortere rejse

Drømmer du om at komme på en miniferie eller en forlænget weekend, er det en god ide for dig, at du tager et sted hen, der er nemt at komme til, er overskueligt og har nok, men heller ikke for mange seværdigheder. Den tjekkiske hovedstad Prague har alt, hvad du skal bruge i den forbindelse. Derfor er det oplagt for dig, at du vælger at tage dertil. 

Det tager nemlig ikke lang tid for dig at komme til byen. Du kan flyve dertil på lidt over en time, lige som du kan tage tog og bus dertil. Det tager omkring 12-13 timer, hvis du kører nonstop. De fleste kører dog over Berlin, og det er derfor oplagt for dig, at du gør et stop der også. Det er med til at bryde rejsen op og gøre det rarere for dig at skulle rejse over land. 

I Prag har du mulighed for at opleve en lang række forskellige former for seværdigheder. Interesserer du dig for historie, vil der være særligt meget for dig at se i forbindelse med det. Det er for eksempel slottet, der ligger højt over byen. Der kan du hurtigt få en hel dag til at gå.

Derudover er der også Karlsbroen og den hyggelige gamle bydel. Der vil du også nemt kunne få i hvert fald en halv dag til at gå. I den botaniske have kan du slappe af og tage op i et udkigstårn, hvor du får en god udsigt over hele byen. Læs mere om det her

Prag byder selvfølgelig også på en række gode restauranter. Den tjekkiske mad er meget tung med masser af kød, sovs og knødel – kogte kugler af kartoffelmel. Du bør dog prøve det mindst en gang, inden du kaster dig over nogle af de mange internationale restauranter, der også er i byen. 

Få mere inspiration på rejse-glæde.dk