Oplev spændende historie, vild natur og et rigt dyreliv i Sydafrika

05 december 2019
Emilie Jacobsen
Oplev spændende historie, vild natur og et rigt dyreliv i Sydafrika

Sydafrika er for dig, der både vil på safari, men som også gerne vil noget andet. Du vil også gerne opleve kultur og se historiske seværdigheder og måske være ved stranden. Landet har nemlig rigtig meget at byde på, og det giver derfor ikke mening, at du kun bruger tiden i landet på at tage på safari – selvom der selvfølgelig er mange muligheder for dig for at gøre det. 

I Sydafrika kan du primært tage på safari i private parker. Du har altså ikke følelsen af at se på vilde dyr, der kan gå, hvorhen de vil, som du for eksempel kan i Kenya og Tanzania. Tag dog ikke fejl, dyrene er stadig vilde. 

Fordelen ved at tage på safari i en park er, at rangerne passer godt på dyrene, og at det er nemt for dem at finde dem. Du behøver derfor ikke at køre rundt i timevis for at lede efter dyr. Derudover er du også sikker på, at der bliver passet godt på dyrene. 

Når du drømmer om at tage på safari, har du sikkert hørt udtrykket The Big Five. Det er egentlig et jagtudtryk, der dækker over at have nedlagt en bøffel, en elefant, et næsehorn, en løve og en leopard. Men i dag bliver det i lige så høj grad brugt om at tage på safari. 

I Sydafrika taler de dog ikke om The Big Five, men om The Big Seven. Ved deres kystlinjer lever nemlig også hajer og hvaler, som det er fascinerende for dig at se og opleve. 

Derudover har Sydafrika en rig og spændende historie og kultur. Du kan for eksempel kombinere din safari med at tage på vintur til nogle af de mange vingårde og at se nogle af de mange historiske seværdigheder i Cape Town. 

Få mere inspiration til rejsen på nytomrejser.dk