Oplev friheden på Danmarks campingpladser

07 december 2019
Søren Black
Oplev friheden på Danmarks campingpladser

Oplev dansk familiehygge

Når sommeren nærmer sig, og du og din familie skal på ferie, så kan der være mange muligheder at vælge imellem. Har du børn, så er de danske campingpladser det helt oplagte valg. I stedet for at sidde to døgn i en bil på vej til Sydeuropa, så er det en langt bedre ide at indlogere sig med campingvognen eller teltet på en af landets mange campingpladser. Her er der nemlig både frisk luft og en masse aktiviteter, der kan beskæftige ungerne, mens du selv kan sidde i din havestol og nyde det gode sommervejr. Samtidig er der et socialt fællesskab mellem campisterne, som du hurtigt kan blive en del af. Her på pladsen kan du simpelthen opleve dansk familiehygge, når det er allerbedst.

Mange oplevelser i vente

Danmark har mange spændende seværdigheder, der ligger spredt over hele landet. Hvis du planlægger din ferie på en campingplads, så har du aldrig langt til et museum, en forlystelsespark eller Guds egen natur. Det danske sommervejr kan jo være noget så omskifteligt. Derfor er en campingplads et godt udgangspunkt for at kunne opleve meget af den kultur, vi har herhjemme. Hvis det regner, kan det anbefales at opleve Skagensmalerne på toppen af Danmark, skinner solen derimod kan forlystelsesparker som Djurs Sommerland og Fårup Sommerland være et kæmpe hit for både børn og voksne.

Tæt på naturen

De danske campingpladser er i dag langt mere end en kiosk og en toiletbygning. På de fleste pladser er der gode legepladser til ungerne, og mange steder har de også en swimmingpool og andre spændende aktiviteter. Dermed kan du parkere dine børn og selv sidde i en hyggelig lækrog og få en god snak med naboen. I et område som for eksempel Vestjylland findes der virkelig meget flot natur, du nemt kan opleve i bil eller måske på mountainbike, hvis du ønsker noget motion på din ferie.