Skip to content

Onsite og Offsite SEO fra Klikko.dk

 

I dag er god SEO vigtigere end nogensinde. Konkurrencen om de høje placeringer på resultatsiderne hos søgemaskiner som for eksempel Google, Bing og Yahoo er utroligt hård – der er flere udbydere af varer, produkter og services, som vælger at markedsføre sig via internettet, end nogensinde før. Og der kommer stedse flere til. Alle vil ligge øverst på diverse søgemaskiners SERPs – Search Engine Result Pages, de sider, som fremkommer ved søgning på bestemte ord eller sætninger. Grunden hertil er, at de fleste potentielle kunder tager et af de første fem links på en SERP, og statistisk set udelukkende konverterer på websites, hvis links ligger i top tre på den organsike søgning. Så hvis din website eller webshop ligger og roder nede på side fem, er det meget lidt sandsynligt, at du får nogen konverteringer som følge af Google søgninger.

 

Hvis du er en nystartet virksomhed, som satser på at drive forretning udelukkende via internet og www, er din digitale markedsføring af allerstørste vigtighed – og kvaliteten af din SEO er afgørende for din og din virksomheds succes. Uanset om du tilbyder produkter eller ydelser, får du ingen konverteringer uden den SEO, som sørger for, at din side bliver fundet af de kunder, du ønsker, på de søgetermer, du finder relevante for din forretning.

 

SEO – Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk, er fællesbetegnelse for alle de tiltag, du kan gøre for at forbedre din websites placering på diverse SERPs. Onsite SEO, kan du selv foretage, for den del af SEO handler om at gøre din side spiselig for søgemaskinerne. Her gælder det først og fremmeste om at være opmærksom på, at dit indhold er relevant og indeholder de nøgleord eller-sætninger, du gerne vil findes på, når kunderne søger på Google. Søgemaskinernes formål er at præsentere deres “kunder” for relevant indhold, så derfor vil de altid placere de mest relevante links øverst på resultatsiderne. Derfor skal det være tydeligt for søgemaskinerne, hvad det er din website kan tilbyde – og dette kan du hjælpe dem med at finde ud af ved at sørge for, at dine tekster er tydelige og relevante, dit billed indhold tagget godt op, og dine overskrifter sigende og præcise.

 

Når det handler om offsite SEO er det vigtigt at have en erfaren virksomhed til at udføre denne. https://www.klikko.dk/ har i sin medarbejderstab de mest erfarne SEO eksperter i Danmark samt et blog netværk, som tæller udelukkende danske ip-adresser og danske domæner – noget, Google sætter stor pris på i sin vurdering af troværdighed. Denne troværdighed smitter af på de sider, der linkes til fra blogindlæg i blognetværket, og således opnår din website en højere placering hos Google ved hjælp af backlinks.