Nyd en billigere ferie til sommer

23 december 2019
Annemette Poulsen
Nyd en billigere ferie til sommer

Er du en af de mange, der synes, at det er alt for dyrt at tage ud at rejse med familien? Før man får set sig om, og før man har fået booket alt det, som en ferie behøver såsom flybilletter, hotel, mad og ture ud til seværdigheder, er pengepungen nemlig ved at være tom. Og det er ærgerligt – for det er ikke meningen, at en ferie skal komme til at dreje sig om penge, og hvor man føler, at man er nødt til at begrænse sig og gå på kompromis. Derfor findes der heldigvis en løsning, som du kan gøre brug af.

 

Nyd en skøn ferie i Danmark på en campingplads

Og her er der tale om de mange skønne steder, som der findes herhjemme i Danmark. De sidste par år har vi haft en fantastisk sommer i Danmark, og hvorfor ikke sørge for at få den nydt i år? Det kan du for eksempel gøre ved at glemme din charterrejse til Spanien eller Egypten og blot tage et kig på de mange skønne campingpladser, som der findes her i landet. Disse er nemlig langt billigere, end det gør sig gældende med 14 dage på et resort med all inclusive, og så er der også så mange andre fordele ved en campingferie for hele familien.

 

Der bliver ikke gået på kompromis med samværet

For det første får alle en skøn oplevelse, og derfor vil der ikke blive gået på kompromis med de gode minder og den store glæde. Dernæst er der mange penge sparet, hvorfor der måske kan blive råd til flere familieture i løbet af året, og for det tredje kommer man hinanden mere nær som familie på camping. Det betyder, at der bliver tid og rum til masser af socialt samvær, hvor man blot kan hygge sig sammen om et spil, en lang gåtur eller det at få lavet et godt måltid mad.