Skip to content

Link fra eksterne blogs giver mere trafik på jeres hjemmeside

Når du skal have lavet linkbuilding til din hjemmeside, vil man ofte bruge andre blogs til at linke til din hjemmeside. Det skaber mere trafik på din side. Det kan være svært for dig selv at holde styr på en masse blogs og at skulle sidde og skrive indhold til dem, samtidig med at du skal holde styr på en masse andet i virksomheden eller i organisationen. Det kan derfor være en god ide, at du får et professionelt bureau til at hjælpe dig. Det kan for eksempel være Klikko. 

De har oprettet en række forskellige blogs, hvor de lægger tekster op om deres kunder. Teksterne er SEO-optimerede og har alle et link til kundens hjemmeside. Det gør, at kunden kommer højere op i en søgning på nettet. Lige meget hvad du sælger, om det er varer eller budskaber, er det vigtigt for dig at ligge så højt som muligt i en søgning. Vi kender det selv, når vi søger på nettet: Det er sjældent, at vi gider at kigge på særlig mange forskellige sider efter det, vi skal bruge. Det er derfor vigtigt, at dine kunder kan finde dig ved hjælp af nogle enkelte søgeord. 

Bloggene ser professionelle ud og har en tekst, der er skrevet af freelanceskribenter. Det er derfor nemt og hurtigt for dig at få en række forskellige tekster ud på bloggene. Du behøver ikke at gøre andet selv end at kontakte Klikko. Det er derfor en nem og hurtig løsning, der vil kunne få dig helt til tops. 

Undersøgelser viser, at vi typisk kigger på de tre første links i en søgning. Det er meget få, der kigger på de efterfølgende links. Det er derfor vigtigt, at du ligger i toppen af søgningen. Det kan virkelig gøre en stor forskel for dit salg eller for at få dit budskab ud. 

Alle former for hjemmesider har brug for linkbuilding. Det er lige fra en blog til en webshop. Så længe du gerne vil have, at folk skal lægge mærke til dig, er linkbuillding nødvendigt. Hvis du har en blog, som du gerne vil prøve at tjene penge på, er det en god ide, at du får lavet noget linkbuilding til den. Det vil gøre, at der er flere, der klikker ind på den. Der er mange blogge om det samme emne. Det kan for eksempel være om mad og mode. Det handler derfor både om, at du er god, og at du har god linkbuilding, for at folk finder dig 

Læs mere på https://www.klikko.dk/