Kan man få dansk mad ud af huset i Sønderborg?

13 januar 2020
Astrid Pedersen
Kan man få dansk mad ud af huset i Sønderborg?

Svaret er ja – du kan sagtens bestille dansk mad ud af huset fra en af de bedste restauranter i Sønderborg. Restaurant Colosseum har et vel gennemprøvet mad ud af huset koncept, som gælder alle a la carte retter på restaurantens frokost og aften kort samt mad ud af huset menuer til særlige lejligheder – for eksempel julefrokosten eller middagen til Mortens Aften.

Hos Restaurant Colosseum får du udelukkende vel tilberedt og smukt anrette mad ud af huset, ganske som maden præsenterer sig i selve restauranten. Så står du for at skulle afholde en begivenhed, som kræver bespisning af mange gæster, kan du trygt vælge Restaurant Colosseum som din leverandør af mad ud af huset.

Hvilke retter kan jeg bestille som mad ud af huset hos Restaurant Colosseum?

Restaurant Colosseum har alle de kendte og elskede danske klassikere, som vi kender dem fra kroer og smørrebrøds restauranter, på spisesedlen. På frokost kortet finder du blandt andet diverse variationer over temaet marineret sild – og selvfølgelig det klassiske Stjerneskud og den lige så populære rejemad på franskbrød. Du kan også vælge den engelske traditionelle Fish n Chips – i Restaurant Colosseums version på basis af sejfilet med pommes rustic og tatar sauce. Eller hvad med en ægte dansk kartoffelmad med mayo, rodfrugtchips, løg, bacon og karse?

Fra aften kortet kan du for eksempel vælge stegt flæsk med persillesovs, som altid er et hit til herre aftenen. Der er også mulighed for en ægte pariserbøf, en Herregårdsbøf med Sauce Bearnaise, eller Kong Frederiks livret – husets specialitet, som består af lækker flank steak i flødesauce med kartofler, og tilbehør af pommes frites, hakket æg, løg og rødbeder.

Hvis du er blevet lidt tændt på Restaurant Colosseums mange lækre frokost og aften retter, kan du bestille dem som mad ud af huset i Sønderborg via hjemmesiden restaurantcolosseum.dk