Hvorfor gå til frisør?

06 april 2020
Astrid Pedersen
Hvorfor gå til frisør?

En gang imellem er det rart at forkæle sig selv og sit hår med en forskønnende behandling. Især hvis der er gået et stykke tid siden sidst – for så kan man virkelig se en forskel.

Har du således gået i mange måneder, eventuelt hele sommeren over, uden at tage dig synderligt af dit hår, vil det sikkert være både falmet i farven og så slidt i spidserne, at det fremstår nærmest gennemsigtigt. Sol og saltvand slider en del på håret, og man har lidt en tendens til at undlade at pleje det når dagene er lange og varme, og man helst vil være udenfor.

Men hvad der kan virke charmerende og pjusket i sommerferien, er knap så tjekket når du kommer tilbage til hverdagslivet. Og derfor kan en tur til frisøren, som kan rette op på det slidte sommergarn, gøre underværker.

Hvordan kan frisøren hjælpe mig?

Har solen bleget dit hår – og sammen med salt og eventuelt klor vand falmet det til en gulligt grøn nuance? Så kan frisøren ved hjælp af nøje afstemte farve væsker bringe kuløren tilbage, og vende den naturlige solfalming til smukke reflekser.

Dette kan for eksempel ske gennem en toning eller en skyllefarve, som fremhæver din naturlige farve og får håret til at skinne. Samtidig kan frisøren sørge for at de slidte spidser bliver studset, så håret atter fremstår tykt, sundt og spændstigt. Og med en intensiv hårkur kan dit udtørrede hår få styrken og glansen igen efter den lange tørke periode.

Hvor finder jeg en dygtig frisør i Valby?

Hvis du bor i Valby er din frisør lige om hjørnet. På Valby Langgade finder du Frisør Capaldi, som igennem mange årtier har klippet tilfredse kunder fra hele København. Du kan læse mere, og booke tid til en klipning online, på capaldi.dk