Hvad man ikke finder af overraskelser bag de børneplakater!

17 February 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Plakater til børn er nok så spændende, søde og lette at hænge op, om man så vælger at indramme dem eller ej, selvom det nok er lidt at overdrive, når der trods alt er tale om små børn, der kan kaste snot på plakaten og komme til at rive den ned.

Men hvis det nu er en vigtig barndomsplakat, så er det måske værd at bevare den og gemme den for eftertiden, til når barnet er blevet voksent, eller man kan give den som gave til en anden i familien.

Men som sagt kan sådan en plakat til børn hurtigt gå hen at blive ødelagt, fordi der er voldsom leg på børneværelset.

Og når forældrene så skal hen at fjerne plakaten igen for at udskifte til noget nyt, male væggen eller tapetsere, så kan der dukke spændende sager frem.

Det kan være alt fra en samling bussemænd til en stor edderkop.

Det er ikke alt, man har lyst til at finde bag en børneplakat

Men lad os så sige, at man har købt en ødelagt villa, som netop var så billig, fordi man har lovet at sætte den i stand, så den ser ud til, at den næsten lige er blevet forladt, da der stadig er gamle møbler i huset, og der er huller i væggene.

Og på børneværelserne hænger der stadig børneplakater, og det kan være de mest spændende ting, man kan finde her.

For den oprindelige ejer tænkte måske, at det her var et sted, som indbrudstyve ikke ville kigge, så der kan ligge et skøde på et hus, obligationer, aktier eller ligefrem penge, der er hængt op bagved.

Ellers kan det måske ligefrem være, at man finder et pengeskab i væggen bag denne plakat, hvor der gemmer sig endnu flere spændende ting.

Du ved aldrig, hvad der kan dukke op.