Hvad laver en VVS mand?

08 november 2021
Astrid Pedersen

editorial

Du kender måske til begrebet VVS installatør. Men hvad kan sådan en egentlig hjælpe med?

Få hjælp til VVS arbejde i dit køkken

Hvis køkkenet skal sættes flot i stand, og du i den anledning skal have omlagt en gasledning eller etableret et dræn til opvaskemaskinen, er det en autoriseret VVS installatør som skal forestå dette arbejde.

Du bør derfor kontakte VVS firmaet inden du går i gang med at omrokere køkken elementer og hvidevarer, så implementering af de nye installationer kan udføres på forsvarlig vis.

Lad din VVS mand forestå VVS opgaverne i dit badeværelse

Skal du have flyttet et afløb, for eksempel i forbindelse med oprettelse af en bruseniche eller installering af et spa bad – eller skal du have opsat et nyt væghængt toilet? Så skal der en autoriseret VVS installatør på banen.

Hvis du kontakter din VVS mand i god tid inden projekt renovering af badeværelse bliver skudt i gang kan du få den bedste hjælp til planlægning af de nye VVS installationer og dermed sikre at disse udføres på så hensigtsmæssig vis som overhovedet muligt.

Akut hjælp til problemer med VVS installationerne

Hvis du opdager at et vandrør i din bolig er sprunget læk bør du omgående tilkalde professionel hjælp – også hvis uheldet sker uden for normal åbningstid.

Det er således en god idé at have kontakt til et VVS firma som opererer med døgnservice, og som er placeret i dit lokal område. Så er du nemlig sikret hurtig reaktionstid og ditto udrykning. Og så kan skadens omfang på effektiv vis begrænses.

Vælg det rette VVS firma tæt på din bopæl

Er du bosat i Aarhus eller omegn hedder dit nærmeste VVS firma Harald Røgen & Sønner. Få den bedste hjælp til VVS i Aarhus hos Harald Røgen & Sønner – læs mere på rogen.dk