Hvad koster en gulvafslibning i Gentofte?

29 juni 2022
Silje Hansen

editorial

Trægulve i massiv træ har været den mest populære gulvtype gennem de sidste mange år. Det er derfor også den gulvtype som du møder fleste gange, når du er ude at besøge familie, venner eller bekendte. 

Der er naturligvis en god grund til, hvorfor det lige netop er denne gulvtype der er den mest populære. Den er både slidstærk og giver noget hygge til hjemmet. Det er noget som mange gerne vil forbinde deres hjem eller sommerhus med. Derudover er det en fantastisk måde at integrere naturen i sit hjem på. 

Så hvis du har trægulve af massiv træ hjemme hos dig, kan vi fortælle dig at det også er let at vedligeholde. Du kan nemlig med en gulvafslibning få dit trægulv til at se ud som nyt igen. Det kan du enten gøre selv eller overlade det til en professionel. De fleste overlader arbejdet til en professionel gulvmand.

gulvafslibning gentofte

Sådan foregår en professionel gulvafslibning

En professionel gulvafslibning vil være med fokus på at puste nyt liv i dit trætte og gamle trægulv. Det vil sige, at hvis der er mærker, ridser eller hakker i trægulvet, så vil det forsvinde fra trægulvets overflade. 

En gulvafslibning vil give e ny og fin overflade, som vil få det til at ligne et helt nyt trægulv igen. Her vil gulvmanden typisk slibe med 2 mm sandpapir. 

Du kan med fordel vælge at give trægulvet en overfladebehandling i enten klar eller mat lak. Det vil også beskytte trægulvets overflade mod evt. nye ridser.

Find en erfaren og prisbillig gulvmand i Gentofte

Hvis du godt kunne tænke dig at få udført en gulvafslibning i Gentofte, er der flere muligheder for at få hjælp. Ønsker du at hyre en erfaren, kompetent og prisbillig gulvmand til at udføre en gulvafslibning, så kan du med fordel tage kontakt til https://ggulve.dk/gulvafslibning-gentofte