Skip to content

Headhunter kan finde din nye leder – selvom han ikke søger nyt arbejde

Nogle gange er den person, der ville være allerbedst til jobbet, ikke en der ville svare på den jobannonce, som du har sendt ud. Det kan være, at han eller hun slet ikke er klar over, hvilke muligheder der er i jobbet, eller ikke havde tænkt, at det var noget for dem. Og hvis de befinder sig godt i deres nuværende stilling, er det ikke sikkert, at de sidder og kigger på jobannoncer.

Når du gerne vil have en ny leder, kan det derfor være en god ide for dig, at du får hjælp af en headhunter. Han eller hun har en række metoder til at finde frem til de personer, der faktisk slet ikke vidste, at deres næste drømmejob var i lige præcis din virksomhed. Det kan derfor være en rigtig god ide for dig at få et headhuntingfirma ind over. 

Dine ledere i virksomheden er afgørende for, hvordan dine medarbejdere kommer til at performe, og hvordan kursen i virksomheden kommer til at være fremadrettet. Det er derfor vigtigt, at det er de helt rigtige personer, som du får ind i de stillinger. Derfor kan det også tage noget tid at finde de rette, men det er al tiden værd i den sidste ende. 

Der findes en række forskellige headhuntingfirmaer i Danmark. Når du skal vælge det rigtige til din virksomhed, er det først og fremmest en god ide at se på, om det er nogle, der forstår den branche, som du er i. Deres branchekendskabe kan være afgørende i forhold til, at de finder frem til de helt rigtige til jobbet hos dig. 

Hvis du skal hyre en leder til salgsafdelingen, kan du for eksempel se nærmere på firmaet dedikation.dk. Det er deres spidskompetence. Hvis det er indenfor et andet felt, at du skal finde en leder, findes der en række andre gode headhuntingfirmaer.