Skip to content

Gode råd til dig, der drømmer om en brugt Audi

Drømmen om en Audi er aktuel for mange, men virkeligheden er som regel en anden. Hvis du brændende ønsker dig en Audi, så bør du tage et kig på http://audi-club.dk/, hvor du finder gode råd til at købe en brugt Audi samt andre interessante artikler om Audi – nye såvel som brugte.

En brugt Audi Q3 for under 400.000 DKK

Et af indlæggene på bloggen omhandler købet af brugt bil gennem Audis egen hjemmeside. Her kan du blandt andet finde en lettere brugt Audi Q3 til under 400.000 kroner, og med den nye garantiordning Audi Approved Plus får du en omfattende garanti med i købet.

Måske er en Q3’er ikke den rigtige model for dig og familien, men så finder du heldigvis også andre gode artikler på bloggen. For eksempel endnu et råd til en god, brugt bil. Denne gang er det en Audi A4, de anbefaler, og igen bliver der slået et slag for den nye garantiordning, der sikrer samme salgsvilkår som ved nye biler – vel at mærke hvis du køber bilen gennem Audis hjemmeside.

Konceptet bag garantiordningen

Alle artikler på sitet, der omhandler køb af brugt Audi, anbefaler at du køber den via Audi’s hjemmeside, så du får glæde af garantiordningen Audi Approved Plus (APP). Det er et internationalt koncept, der betyder, at den brugte bil er dækket af en garanti.

En bil med mærket APP koster som regel lidt mere end end tilsvarende bil uden garantidækning, men til gengæld får du som køber meget mere for pengene. Du sikrer dig nemlig, at du ikke køber katten i sækken, da garantien betyder, at du får to års fuld garanti – præcis som ved køb af en ny bil. Når de to år er gået følger desuden to yderligere år med en serviceaftale, der også er inkluderet i prisen. Du risikerer altså ikke store uforudsete udgifter de første fire år med bilen, hvilket må siges at være en væsentlig faktor ved køb af brugt bil.

Find gode anbefalinger på bloggen

Tjekker du ind på bloggen, vil du finde flere gode forslag til brugte Audi’er.

– Q3’eren er en rummelig SUV, og du kan være heldig at finde den til under 400.000 kr.

– A4’eren er en lækker stationcar med plads til hele familien, og her får du luksus i særklasse.

– A6’eren er for den seriøse Audi-fan, der drømmer om en cool model med komfortabel luksus. Som brugt finder du den mærket med AAP fra under 500.000 kr. på Audis hjemmeside.