Find det bedste rullestillads

23 January 2023
admin

Stilladser, også kendt som adgangsplatforme, er en midlertidig konstruktion, der giver støtte og stabilitet til arbejdere, der skal udføre bygge- eller reparationsarbejde i højden, og som hjælper dem med at få adgang til svært tilgængelige områder. Det kan bruges i både boliger og erhvervsejendomme og er designet med sikkerhed for øje.

Hvilke slags stilladser findes der?

Der findes flere forskellige typer stilladser til brug. Den mest almindelige type er murerstillads, som består af metalstænger, der er forbundet med vandrette brædder, kaldet lænker og tværstænger, for at skabe en rektangulær ramme. Denne type stillads bruges typisk til murerarbejde eller andre opgaver, hvor der skal placeres en platform over et område, som ikke kan nås fra jorden.

En anden populær type stillads er foldestillads. Foldestilladser består af lette aluminiumsrammer med skridsikre trin og gelændere, der hurtigt kan opstilles og nedtages uden brug af værktøj eller professionel hjælp. Det gør dem særligt anvendelige til opgaver som maling og dekoration, vinduespudsning eller reparation af tagsten, hvor hastighed og bekvemmelighed er afgørende.

image

En tredje type stillads er et trappestillads, som består af to stænger, der er forbundet med bøjler, som støtter to træplatforme i hver ende. Denne type stillads er særlig nyttig ved arbejde på højere niveauer, for eksempel på overliggere eller ydervægge på huse, hvor arbejderen har brug for mere sidelæns plads, end hvad der ville være muligt med traditionelle murerstilladser.

Rullestilladser er en type stillads, der anvendes til arbejde i højden i områder, der kræver mere sideplads end murværksstilladser eller folde stilladser. Det består af to grundlæggende komponenter: En rullende base og justerbare stænger, der kan justeres til den ønskede højde. Rulleunderlaget består af enten metalskinner, gummidæk eller hjul, som gør det muligt at flytte hele konstruktionen langs en flad overflade, for eksempel et gulv eller en indkørsel.

Du kan finde gode og solide stilladser på www.specialfabrikken.dk.