Få kyndig assistance til kloakarbejde på din ejendom

10 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Som ejer af eget hus har man, foruden stor frihed, en masse ansvar. De fleste hus ejere ved godt at de selv er ansvarlige for vedligeholdelse og reparation af de faste el og VVS installationer i boligen.

Men hvad mange ikke er opmærksom på er at man faktisk også selv er ansvarlig for at kloak systemerne, som leder regnvand og spildevand væk fra huset og ned i kloakken, fungerer som de skal. Mange bliver således overrasket når de finder ud af at det ikke er kommunen som skal rykke ud når det lugter underligt fra afløbet, eller der opstår en læk på et kloakrør under matriklen.

Her skal du faktisk som hus ejer selv tage kontakt til en autoriseret kloakmester som kan hjælpe dig med at få styr på rørene. Og her er det en stor fordel at vælge en lokalt baseret en af slagsen.

Få den mest kompetente hjælp til kloakarbejde i Skive

Er du og din familie bosat på Skive kanten hedder den lokale kloakmester Poul Jensen Entreprenør ApS. Hos Poul Jensen Entreprenør ApS kan du få hjælp til alt hvad der handler om det til din matrikel hørende kloak system.

Uanset om du skal have udvidet eller moderniseret kloak anlægget i forbindelse med renovering, ombygning eller tilbygning, eller om du har brug for hurtig udrykning i forbindelse med en akut opstået nødsituation, kan Poul Jensen Entreprenør ApS hjælpe.

Poul Jensen Entreprenør ApS hører til blandt de mest velrenommerede kloak firmaer i Skive og omegn, og har igennem årene hjulpet glade og tilfredse hus ejere i og omkring Skive med reparation, rensning og vedligeholdelse af deres kloak rør. Og Poul Jensen Entreprenør ApS vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig og din familie.

Du kan læse meget mere om autoriseret kloakmester Poul Jensen Entreprenør ApS på virksomhedens hjemmeside poul-jensen.dk.