Få bedre råd til familiens nye bil med et bil lån

01 september 2019
Astrid Pedersen

editorial

Træt af gamle slidte biler, som konstant står af? Så skulle du overveje at købe en fabriksny bil. Det vil du ikke fortryde

Hvorfor skal jeg købe en helt ny bil i stedet for en brugt?

Der kan være mange gode grunde til at købe en ny bil frem for en slidt og brugt én af slagsen. En ny bil er ideel for dig, som sætter sikkerhed og tryghed på vejen forud for alt andet – og samtidig ønsker en formidabel brændstof økonomi og et højt niveau af køreglæde. Nye biler er nemlig både mere sikre og mere energi effektive end de ældre modeller.

En ny bil vil typisk være udstyret med nyere dele og en motor, som for det første endnu ikke er slidt, for det andet er designet med højere effektivitet og deraf følgende formindsket brændstof forbrug for øje. Dette er ikke alene en gevinst for både klima og miljø. Det er også sundt for din pengepung. Den optimerede udnyttelse af det tilførte brændstof vil nemlig betyde, at dit forbrug af diesel eller benzin falder. Og så slipper du også for at betale en mindre formue i grønne afgifter.

Dertil kommer, at nye biler typisk er udstyret med lækre og smarte elektroniske funktioner og features. Top of the line udstyr og teknologi sikrer både køreglæde og sikkerhed under kørsel. Du skal desuden køre mange kilometer førend de enkelte dele begynder at stå af, hvilket kan spare dig for mange udgifter til mekaniker og til udskiftning af reservedele – som faktisk er både billigere og nemmere at få fat i, når du er i besiddelse af en bil af nyere dato.

Hvordan får jeg råd til min drømmebil?

Du har mulighed for at finansiere køb af familiens nye bil med et billån. Læs mere, og beregn billån, på ikanobank.dk