Ens prioriteter skal tilpasses under et Azurekursus

22 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man har måske en plan om, at når man vælger et Azure-kursus fra https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure , så kan man godt klare det på lige fod med alle de andre ting, som der også fylder i ens liv, hvor man bare lige skal rykke nogle ting rundt.

Men som bekendt er der meget forskel på, hvad man oplever i teorien, og hvad der så sker i praksis.

Det handler jo også om, hvad man er for en type, for hvis man er et familiemenneske, der har et fuldtidsarbejde ved siden af og skal på kursus om aftenen, mens der også er en forening og sportsaktiviteter at passe, så er der mange ting, som der skal passe sammen.

Det duer ikke, hvis man har travlt og er stresset, for så sidder man måske og halvsover, når man er på kursus, fordi man er så udmattet, eller man er helt udkørt, fordi man ikke kan se, hvordan man skal have de her ting til at passe sammen.

azure kurser

Nogle ting lægges til side under Azurekurset

Man vil gerne kunne nå det hele, og det er jo også det, som man ser, at alle de andre folk på de sociale medier gør, og måske ser man sig omkring i det lokale, hvor man modtager undervisning, og hører om folk fortælle om, hvad de har ved siden af.

Men man skal ikke sammenligne sig selv med andre, for nogle mennesker kan klare mere end en selv på ét område, mens man selv kan klare mere end visse andre på andre områder, og sådan er det.

Derfor kan der være brug for, at man skruer ned for nogle andre ting, mens man er på kursus i Azure, for det er trods alt vigtigt at fokusere på.

Og så skal man måske have hjælp til nogle andre opgaver i det daglige, så man får det til at passe sammen.