En omgang smørrebrød er altid et godt valg

01 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis der skulle komme en udlænding og spørge dig, hvad der er velkendte dansk mad, så er det ikke forkert at svare smørrebrød.

På engelsk vil man nok kalde det “open sandwich”, fordi det er svært at oversætte, og der er nok mange af de ting, som man køber til at lave smørrebrød, som man ikke kan få i andre dele af verden – og det starter allerede ved rugbrødet.

Man kan lave det selv, eller man kan bestille det udefra fra blandt andet https://www.xn--kbmandenskkken-qqbj.dk/vi-tilbyder#smoerrebroed , og det siger noget om, hvor udbredt det er med sådan noget smørrebrød.

Smørrebrød kan være den hurtige snack om eftermiddagen, eller når man bare lige er lidt sulten, og man skal have noget energi til resten af dagen.

Når man laver det selv, så behøver det ikke bestå af så meget, og det kan bare være hovedgrundlaget for den bestemte eller de bestemte udgaver af smørrebrødet, som man laver.

smørrebrød

Smørrebrød kan de fleste finde ud af at lave

Man kan jo hurtigt smøre sig et stykke med leverpostej, og det er så let at lave, at man endda kan sætte ens børn til at lave det!

Man forventer jo ligefrem, at når man besøger andre, så har de mulighed for at lave noget smørrebrød til en, for de ingredienser er meget billige at købe.

Når man så bestiller det på en restaurant, eller man får det som mad ud af huset, så koster det generelt mere, og det er ikke bare den service at få maden lavet, som man betaler for, for det handler også om, at der er gjort mere ud af det, end hvad man selv plejer at gøre.

Faktisk kan der være gjort så meget ekstra ud af det, at man faktisk ikke kan finde ud af at lave det selv, så man er nødt til at få det lavet udefra.