Skip to content

Dygtige medarbejdere med Excel kurser

Microsoft Office pakken er den mest anvendte og udbredte platform for kommunikation i de virksomheder, som baserer deres forretning på områder så som viden, salg, finans eller it. Langt de fleste kontor virksomheder i Danmark benytter Microsoft Office pakken i den ene eller den anden form – som oftest i form af Microsoft 365, som er en cloud baseret SaaS (Software As A Service) løsning, hvor alle medarbejdere har adgang til applikationerne i Microsoft Office pakken via skyen. Dette betyder, at langt de fleste ”kontornussere” i dagens Danmark har stiftet bekendtskab med programmer så som Word, Power Point og Excel i deres daglige arbejde.

Især et program som Microsoft Excel er utroligt nyttigt, når man arbejder med tal og data. Uanset om eens arbejds område er finans og økonomi, planlægning og forretnings udvikling eller business intelligence og research, er Microsoft Excel et super anvendeligt program. Microsoft Excel kan bruges til alt fra simple regnearks-funktioner (lægge til, trække, fra, multiplicere og dividere) til utroligt kompleks og avanceret data behandling.

Giv medarbejdernes kompetencer et løft med et kursus i Excel

Excel egner sig fantastisk godt som projekt og samarbejds værktøj, netop fordi stort set alle kender applikationen, og fordi alle har adgang dertil vi Microsoft Office pakken. I stedet for at investere store summer i forkromede systemer, som er både specialiserede og tunge at anvende, kan du vælge at lade dine medarbejdere gennemgå kurser i Excel med henblik på at bibringe dem øget kendskab til – og ekspertise inden for – det alsidige program.

Hos 4D, som er en dansk kursus udbyder med speciale inden for kurser i it til det danske erhvervsliv, finder du Microsoft Excel kurser på alle niveauer. Du kan også vælge at lade 4D tilrettelægge et kursus, som er særligt skræddersyet dine og dine medarbejderes behov. Læs mere om Excel kurser på 4d.dk