Det er ikke for sent at booke rejser til vinteren

05 December 2019
Emilie Jacobsen
Det er ikke for sent at booke rejser til vinteren

Drømmer du om at komme ud at rejse til vinter, er det bestemt ikke for sent for dig at booke en billet. Selvom det kan være, at der er ved at være booket på skiløjperne i vinterferien, er der mange andre steder, som du kan vælge at tage hen. For en vinterferie behøver faktisk slet ikke at handle om sne – og hvis den gør, er der heldigvis mange steder, hvor der endnu ikke kommer så mange turister. 

Har du for eksempel overvejet en tur til Finland til vinter? Det er nok de færreste, der har det. Selvom Finland er et utrolig smukt land, er der meget få danskere, der lægger vejen forbi hvert år. Slet ikke sammenlignet med, hvor mange af os, der tager til Norge og Sverige. 

I Finland kan du besøge byen Rovaniemi. Der har du mulighed for at se rensdyr og se en stor by, som er der, hvor julemanden bor. Rejser du med børn, er det derfor et oplagt sted for dig at tage hen. Der er selvfølgelig også masser af sne. 

Drømmer du i højere grad om at få varmen om vinteren, er det en god ide for dig, at du tager til Athen eller Venedig. I Athen kan du nyde at have byen stort set for dig selv, og at der er halv pris på mange af deres museer.

I Venedig kan du også nyde byen uden de mange horder af turister, der ellers er om sommeren. Derudover er der et karneval om vinteren, der er meget spændende og spektakulært for dig at se. Kommer du til karnevallet, er det dog en god ide, at du booker i god tid, da det er populært. 

Vil du gerne have endnu flere ideer til, hvor du skal tage hen på vinterferie, kan du læse denne artikel. Der giver de dig hele 10 bud, og det er også der, vi har vores bud fra. Du kan få meget mere inspiration til rejsen på ferie-nyt.dk