Derfor bør du opleve verden

20 January 2020
Annemette Poulsen
Derfor bør du opleve verden

Der er mange, der sukker højlydt og længe, når de igen ser et feriebillede fra et skønt sted i verden enten online, eller når en kollega viser dem frem. Og hvis du er en af dem, der hænger tungt ind over bordet af misundelse, så kan det være, at det er ved at være tid til, at det er dig, der tager afsted og får dig nogle skønne oplevelser. Verden har nemlig så meget at byde på, og det kan faktisk være ganske fordelagtigt at trække stikket ud for en stund og blot lade hverdagens trivialiteter blive hjemme.

 

Pusterummet giver os mere energi og overskud til at komme gennem dagen effektivt

Når vi tager på en ferie og kommer væk hjemmefra, opbygger vi nemlig noget fornyet energi, der kan bruges til at genopbygge den motivation, som der er behov for i den normale hverdag. Det betyder, at vi med et friskt pust i ny og næ bliver mere effektive i den måde, som vi vælger at gribe hverdagen an på. Vi bliver desuden mere glade for de ting, som der sker, hvorfor vi vil komme til at synes mere rare at være sammen med. På den måde er det noget, der kan gennemstrømme mage aspekter af livet, når vi vælger at drage ud i verden og få en god oplevelse.

 

At være sund helt indeni

Det er således også noget, der kan påvirke vores sundhed. Sundheden er nemlig ikke blot det, som vi føler udenpå – det er også det, som der sker indeni. Og det betyder, at vi bliver til en meget bedre udgave af os selv, hvis vi føler mere glæde i livet og har oplevet nogle ting, der har beriget os. Det skaber således et mere roligt sind, som er i balance, idet det til tider får lov til at blive udfordret af de ting, som verden byder på.