Byg en overdækket terrasse til sommer

01 november 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Hvis du påtænker at lade din bolig berige med en lækker træterrasse i haven den kommende sommer er det nu du skal i gang med planlægningen. Og i den forbindelse bør du overveje en overdækket terrasse.

Få mere plads med en overdækket terrasse

Når du vælger at lade en del af din nye træterrasse overdække er det faktisk som at få et ekstra rum i huset. Om sommeren kan familien nyde frokosten i skyggen under overdækningen uden at smørret smelter og solen blænder. Samtidig kan man svale af i de varme middagstimer hvor UV indekset er på sit højeste.

Du kan trygt stille barnevognen under overdækningen og lade baby sove til middag. Og når temperaturen falder i løbet af sensommeren og efteråret kan I med en smart terrassevarmer stadig nyde udelivet i fulde drag.

En overdækket terrasse er en solid investering i din bolig

En anden stor fordel ved at opføre en lækker overdækket terrasse er at du faktisk kan betragte denne som en investering i din ejendom.

En overdækket terrasse er nemlig et ubetinget aktiv for din bolig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. I hvert fald hvis terrassen er designet og opført af en dygtig, faglært håndværker som har brugt de rette materialer og sørget for at konstruktionen lever op til alle gældende krav om sikkerhed.

Du vil, med andre ord trygt kunne investere familiens opsparede feriemidler i en overdækket terrasse og forvente at de betaler sig i længden. Og i mellemtiden kan familien have stor glæde af den overdækkede træterrasse.

Få professionel tømrer hjælp til opførelse af en overdækket terrasse

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren tømrer med speciale inden for opførelse af træterrasser kan du finde hvad du søger hos Kun Terrasser ApS. Læs mere, og kontakt tømrermester Andreas la Cour, via kun-terrasser.dk