Bred palette af tømrer- og snedkerarbejder

04 oktober 2022
Anna Marie Aggerholm

editorial

Uanset om det drejer sig om mindre reparationsarbejder eller større byggeprojekter, sætter tømrerfirmaet Aage Andersen & Søn Aps en ære i at aflevere opgaven i højeste kvalitet.

Med base i Gilleleje er Aage Andersen & Søn ApS din trofaste og kvalitetsbevidste tømrer i Gribskov.

Firmaet udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejder, herunder gulvlægning, udskiftning og reparation af døre og vinder i både badeværelser, kontorer og køkkener. Udendørs projekter såsom carporte, hegn eller noget helt andet hører også til porteføljen.

At Aage Andersen & Søn kan noget særligt, vidner den lange og gode historie om. I dag er det fjerde generation, der viderefører de stolte håndværkstraditioner i det mere end 100 år gamle firma. Glade og tilfredse kunder er deres varemærke, når de som fagmænd garanterer kvalitetshåndværk i alt, hvad de udfører.

Firmaet tilbyder også alt inden for glarmesteropgaver. Naturligvis i den velkendte gode kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Energiruder, forsatsvinduer, butiksruder, spejle og glasdøre, ovenlys og sikringsglas, – ingen glasopgave er for lille, og ingen er for stor.

Som noget særligt kan de på værkstedet i Gilleleje endvidere skære og kitte gamle og flotte antikke ruder.

 

tømrer

Kom i mål med dit drømmeprojekt

Er drømmen et nyt køkken, renovering af udestuen eller noget helt tredje, kommer Aage Andersen & Søn gerne ud og rådgiver kunden, inden den endelige beslutning tages. God vejledning om et nyt byggeprojekt, hvad enten det er nyt eller ombygning, er afgørende for et godt slutresultat.

Kundekredsen tæller både private og erhvervslivet, hvor firmaet udfører en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejder. De udfører også arbejde med forsikringsskader.

Firmaet er medlem af Byg Garanti. Det sikrer, at man overlader sit hjem i trygge hænder hos Aage Andersen & Søn. Med Byg Garanti er man sikret mod sjusk, fejl og mangler op til 100.000 kr. inkl. moms, og det er samtidig også en sikkerhed for håndværkeren.

Som nævnt er ingen opgaver for små, og ingen er for store, så kontakt endelig Aage Andersen & Søn for råd og vejledning, inden de store beslutninger om forestående tømrer- og snedkerarbejde tages.