Blomster er den perfekte gave

14 juni 2020
Anne-Mette Hansen

Hvilken gave skal du give din veninde, kæreste eller mor? Som værtindegave eller blot som en sød gave bare fordi. Efter en vellykket eksamen. En hyggelig middag. Eller noget helt tredje. Men hvor finder du den perfekte buket til anledningen? 

Den perfekte buket

Blomster i supermarkedet er tit og ofte ret kedelige. De er ofte bundet på forhånd, så du ikke selv kan være med til at vælge farver og typer af blomster. Hos en dygtig blomsterhandler kan du få lidt mere for pengene. 

Send blomster med mere

De fleste blomsterforhandlere tilbyder i dag at levere blomsterne. På den måde kan du også sende en sød blomsterhilsen på en speciel dag eller en mærkedag. Hvor du ikke har tid til at besøge personen, du holder af. Det kan også være en god idé at sende andet end blomster. F.eks. en lækker æske chokolade, en god vin eller en kurv med godter.

Blomster til bryllup og andre anledninger

Blomster betyder også meget til helt specielle lejligheder. Her er det ikke en gave til andre, men mere en form for pynt og tradition at have. Det er alt fra brudebuketten til knaphulsblomster og blomster til kirkepynt. Det kan også være til knap så glædelige anledninger som begravelser. Her skal der sammensættes en smagfuld bårebuket til kisten. 

I dag kan du få leveret blomster til døren

Vitae Flora er en lokal blomsterhandler i Hasseris i Aalborg. Butikken har blomster til enhver lejlighed, og så leverer de også til døren. Faktisk samme dag som du bestiller buketten. Udover blomster til enhver anledning kan du også bestille chokolade, vin og gavekurven – også med levering til døren. 

Når du bestiller online, vælger du selv pris på buketten, og du kan også tilføje, hvilke farver du vil have med i buketten.

Bestil dine blomster i Aalborg her: https://vitaeflora.dk/