Beachflag i alle størrelser – find dem online

04 november 2020
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at henlede kundernes opmærksomhed på dit forretning? Så kan du prøve med flagguirlander, bannere, skilte – eller måske et moderne beachflag.

Hvad er et beachflag?

Et beachflag er et banner fastgjort på en drejelig stang, som er monteret på en fast base eller på et jordspyd. Det smarte, fleksibel beachflag drejer sig i forhold til vindretningen og kan vække mindelser om et windsurfing sejl som man ser dem på stranden om sommeren. Beachflag anvendes oftest i forbindelse med udendørs udstillinger, markeder og messer, eller foran butikker, som reklame og blikfang.

Hvor finder jeg de bedste beachflag til min forretning?

Hvis du ønsker at gøre særligt opmærksom på din butik, klinik eller praksis kan du ved hjælp af beachflag reklamere på fortovet uden for indgangspartiet. Et beachflag er måske den mest effektives metode til direkte fysisk markedsføring idet det smarte bevægelige flag hurtigt fanger potentielle kunders opmærksomhed.

Leder du efter beachflag i høj kvalitet, som kan holde til sol, vind og danske vejrlig, kan du med fordel kigge hos Hans Bruun Reklameartikler ApS. Hans Bruun Reklameartikler ApS forhandler vejr bestandige beachflag med farve ægte tryk i mange forskellige størrelser. De smarte beachflag kan anvendes såvel indendørs som udenfor, og fås med flere forskellige monterings metoder – for eksempel fast parasol fod eller jordspyd, som du kan vælge hvis dit beachflag skal stå på et blødt og ujævnt underlag.

Beachflag hos Hans Bruun Reklameartikler ApS kan bestilles med såvel enkelt som dobbelt sidet print, og du kan også vælge at bestille den lille bord model af det smarte beachflag. Denne model kaldes Teardrop og egner sig som pynt til møder eller konferencer.

Foruden beachflag kan du hos Hans Bruun Reklameartikler ApS bestille reklameartikler så som reklame flyers, reklameflag i flere størrelser på pind, reklameguirlander, kuglepenne, kalendere og balloner med reklametryk, samt papkrus til varme og kolde drikke. Klik ind på den online shop på hansbruun.dk og se det store udvalg.