3 ting du skal købe til din hund

08 March 2022
Steffen Petersen

editorial

Hvis du lige har købt dig en hund, så er det vigtigt, at du har styr på de væsentlige ting, som din hund skal have. Din hund skal blandt andet have en kurv at sove i, men der er også mange andre ting, der er vigtigt at have, når du får din hund.

Hvis du gerne vil vide, hvad du skal købe til din hund, så giver dig her tre ting, der er vigtigt at have klar til din hund. Hvis du vil vide mere, så kan følge med herunder. 

hundeskåle

Hundeskåle

Din hund skal selvfølgelig have noget at spise og drikke af. Derfor skal du købe dig en god mad- og vandskål til din hund. Der findes mange forskellige typer af hundeskåle, og du kan derfor selv vælge farve, størrelse og form på din hunds skåle. Der findes også hundeskåle, der kan foldes sammen, så du kan have dem med i tasken, hvis du for eksempel skal have din firbenede ven med ud at rejse. 

Du kan finde et stort udvalg af forskellige hundeskåle her https://www.ostrand.dk/shop/hundeskaale-67s1.html.

Hundesele

Når du går tur med din hund, så er det godt at have styr på den, så den ikke løber væk. Derfor skal du også sørge for en god hundesele til din hund. I takt med at din hund vokser, så vil du også skulle skifte dens sele ud, så den passer til din hunds størrelse. Hvis det er en hvalp du har, så kan du tage den med ud i butikken, så den kan prøve de forskellige størrelser. 

Halsbånd

Hvis du skulle være så uheldig, at din hun løber væk, så kan det være en fordel med et halsbånd til hunden. Her kan du skrive hundens navn og dit telefonnummer i tilfælde af, at din hund bliver fundet, og vedkommende vil i kontakt med dig.